BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

::Ahlan Wasahlan::


::Kata Pembuka Tirai::

Thursday, November 15, 2012

Risau Tapi Gembira

~Assalamualaikum w.b.t~


Wahh..penat sungguh sejak kebelakangan nie..tak lama lagi aku akan menduduki peperiksaan
paling besar sekali..nak tau apa dia??hahaha^^
tu laa dia STPM!!!!!!!!!!!!
takut wooo siapa tak takut nak exam besar nie..
bagai penentu masa depan huhu^^
walau apa pun aku sudah berusaha dan study dan terus study..
bagi membuat persiapan dalam diri supaya nak jawab nanti dipermudahkan..


Sejak kebelakangan nie juga aku menghadapi pelbagai dugaan..
Ya Allah hanya engkau yang tahu perasaan hatiku ini..
namun begitu tetap tak mematahkan semangatku untuk terus berusaha mencapai cita2..
hehe^^ biasalah minggu2 nak dekat exam nie..macam2 rintangan melanda..
dan macam2 tekanan juga yang mendatang..
TAPI!!!kita seharusnya jangan mengalah..
kita kena lebih pandai mengawal tekanan tu supaya tak menjejaskan minda kita..hehe^^


Dan aku jugak telah habis zaman persekolahan aku..tiada lagi istilah SEKOLAH..
dalam hidup aku lagi..mungkin bagi sesetengah orang..
jika berakhir alam persekolahan..mereka akan gembira dan bebas..
TAPII!!!bukan bagi aku..bagi aku sekolahlah kenangan belajar yang paling3 manis sekali..
hehe^^ rasa sedih jugak laa bila berada di hari akhir persekolahan kan..
segalanya umpama berlaku kejap je..
rasa macam baru je lagi masuk form6 dah abis sekolah dah..
haihhh sedih jugak laa hati nie scratches..:'( 


Jadi aku juga dah berazam kalau aku dimurahkan rezeki..
aku nak jadi cikgu..supaya aku boleh berkecimpung semula dalam alam persekolahan..hehe^^
banyak kenangan manis di sekolah..hanya yang mengerti je yang memahami..
cewaahh!!!hehe^^ btw wish me best of luck in STPM !!!!!
yang akan bermula isnin depan..huhu^^
SELAMAT MAAL HIJRAH saya ucapkan kepada semua pelawat2 blog saya..
semoga hijrah kali nie lebih baik dari hijrah yang sebelumnya..
AMIN YA RABBAL ALAMIN~

Setakat nie saja ucapan saya..andai ada masa saya akan terus menulis dan terus menulis..
mungkin lepas STPM ataupun ada masa2 lapang..hehe^^
baiklah Assalamualaikum semua..^_____^

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Al-Quran::

There was an error in this gadget

::Kucing Comelku::