BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

::Ahlan Wasahlan::


::Kata Pembuka Tirai::

Monday, April 11, 2011

Happy Go Lucky

Perrgghhh!!!!!arinie aku blja something yg bru dn aku btul2 da phm da ape yg aku bljar tu..hahaha...aku da tau cmne nk add song dlm playlist aku..wahahahahaha!!tu je yg aku bljar rini..sekian lme aku men tram je akhirnye brjaye jgk..kih8..btw thnx kpd kwn aku yg slme nie ajr aku cmne nk edit2 blog nie..thnx sgt2 pd dye..hehe^^ xpe lpas nie kalaw aku da master dlm hal blog2 nie aku akn ajr org laen la plak nmpk gayenye..cewahh!!!mcm poyo la plak aku nie..hahaha^^ xlupe jugak gmba yg kt ats tu gmba karakter yg aku pling suke dn smart...ade nmpk x muke dye mcm aku??hahaha^^ tp aku suke karakter nie sbb dye genius tp sikap dye agk dingin dn org xbape rpt sgt la ngn dye..hahaha serupe je mcm aku..kih8..bese la bak kate org stiap kelebihan psti akn ade kekurangn kn..hehe^^ tp jdkn kekurangn tu utk kite mndktkn dri kite kpd Allah...huhuu..okey la nmpknye smpai dsni sje cite sye utk arini..hahaha mcm ape daa nie..mcm bg syarahan la plak..huhuu..btw thnx kpd kwn sye yg ajr sye psl blog nie dn jgk xlupe kpd sume kwn2 sye yg sntiase buat sye happy..hahaha^^ okey tke care u all..daa~ (^-^)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Al-Quran::

There was an error in this gadget

::Kucing Comelku::